Bemutatkozás

      • A Lélekpalota oldalán segítő szakembereket találsz.

A mi küldetésünk, hogy az elakadásokban segítsük a hozzánk fordulót. Célunk minden esetben a változás segítése, mellyel életed jobbá teheted. Olyan életet élj, amiben jól érzed magad. Olyan életet élj, amiben mások is jól érzik magukat. Ha változol, a világ is változik körülötted!

    Lent olvashatod bemutatkozónkat!

Nagy Beatrix

Drámapedagógus
Komplex Mozgásterápiás fejlesztő
Pedagógiai kineziológia képességfejlesztő
Természetgyógyász – Reflexológus
Szakrális-kör táncvezető

Lassan 20 éves pedagógiai tapasztalattal a hátam mögött,végzek alternatív kezeléseket. Számomra ezek a kezelések nem munkát jelentenek, hanem egyszerűen szenvedélyemmé váltak, így folyamatosan képzem magam.

Természetgyógyászati területek közül elsőként a reflexológiával kerültem kapcsolatba, majd a pedagógiai kineziológiával kezdtem foglalkozni. Nem csak gyermekeknek, de felnőtteknek is igen hasznos változtatási, változási lehetőségekre adnak lehetőséget.
2018-tól hangvillakezelésekkel is tudom segíteni a hozzám fordulókat, mely a rezgésterápia része, és hatását a hanghullámok rezgése által fejti ki.
Ezen kívül különböző masszázstechnikákkal segítek, melyeknek alapja az energetika.

A természetgyógyászati kezelések mellett nagyobb gyermekeknek, illetve még tanuló felnőtteknek, tanulásmódszertant,  a tanulást elősegítő konzultációkkal állok rendelkezésükre, hogy céljaikat minél könnyebben érjék el.

A már jól ismert és köztudott Access Bars® és Mimikri® kezelések elérhetők nálam.

A tanulási nehézségek és viselkedési problémák megoldására komplex mozgásterápiás kezeléssel találhatunk megoldást.

Alsós fiataloknak folyamatosan tartok drámaórákat, melyek az érzelmi és értelmi területekre is hatással vannak.

Szakrális női körtánc programot is szervezek, melyet a drámapedagógia elemivel tarkítok. Női kör kialakításán dolgozom, ahol a tánc testi – lelki – szellemi szinten feltölt. Bármilyen korú hölgyeket, nőket, lányokat várok szeretettel.
A baba-mama körtánc, olyan lehetőséget ad a résztvevőknek, ami által a baba és a mama kapcsolata harmonikussá válik, és kiegyensúlyozottakká válnak ebben a rohanó impulzív világban.

A témák alatt minden információ megtalálható. Bármely témában szívesen állok rendelkezésre! Kérdésekre pár napon belül válaszolok!

Nagy Beatrix

Nagy Péter   Mentál tréner / Coach

Évekkel ezelőtt súlyos magánéleti válság kapcsán kerültem kapcsolatba egy tanácsadóval. A vele folytatott beszélgetések, és a magammal történő szembenézés teljesen megváltoztatta addigi gondolkozásomat, és életem gyökeres fordulatot vett, pozitív irányba.Meglepett, hogy hogyan tudott ilyen mély, és tartós változást eredményezni.
Ennek a változásnak az eredményeként kezdtem foglalkozni a tanácsadással.

Life Coach diplomámat a Pro Bona Coaching & Training Kft. képzésén szereztem meg.
2019 nyarán pedig sikeresen teljesítettem a Magyar Gestalt Egyesület Gestalt alapképzését.

Életcélom, hogy segítsek azoknak, akik szeretnék megváltoztatni életüket, készek elindulni, és végig is menni saját maguknak kijelölt úton.

Nagy Péter

Fordulj hozzánk bizalommal!