Lélekringató terápia

A lélekringató terápia , egy manuál terápia, mely tágabb értelemben a masszázsformák közé sorolható, mégis eltér a hagyományos masszázstechnikától. Gyengéd, mégis intenzív test orientált technika, ringató, pulzáló, rezegtető mozdulatok sora, mely a test meridián vonalait, – pontjait érinti. 
Ezek a mozdulatok a testen, lelki szinten oldják fel a blokkokat.
A test-lélek-szellem harmóniáját hivatott visszaállítani, valamint az energetikai egyensúlyt rendezni.  
A blokkok oldása után a szervezet öngyógyító ereje aktivizálódik. Egyedülálló technika, mely a kezelt személynél rövid időn belül meglepő változásokat indít el.
A ringató és rezegtető mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a lábujjaktól a fejtetőig hat. Hatására aktivizálódik a sejtemlékezet. Néhány pillanat múlva a kezelt személy mély ellazulást él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok. A fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer erősödik és az öngyógyító folyamat beindul.  

Kiknek ajánlott? Mindenkinek! Kontraindikáció csak súlyos esetekben.

Bárkinek, akik túlterheltek testi-lelki szinten, nagy stressznek vannak kitéve munkájuk vagy kapcsolataik terén. Pszichoszomatikus panaszok esetén. Akik bármilyen félelemmel küzdenek. Pánikbetegség, depresszió esetén is hatásos terápia. Akik nem tudják, csak úgy a „hátuk mögé” dobni a gondokat, problémákat, sőt még másokét is cipelik.
Jótékony hatással van műtétek utáni gyorsabb felépülésben.

Gyerekeknek is!: A szülő és gyermeke sokáig szimbiózisban élnek. A szülő lelki gondjai akaratlanul is a gyermekre rakódhatnak. A gyerekek nagyon nyitottak az energetikai dolgokra. Mivel fiatalabbak és a lerakódás is kisebb a szervezetükben, ezért rövidebb időbe telik és kevesebb alkalom is elegendő. Hiperaktív gyermekeket is lenyugtat a kezelés.

Kiegészítő és támogató terápiaként is megfelelő sikereket képes elérni.